Zorg voor elkaar

Logo zorg voor elkaarDe Dienstencoöperatie Zorg voor Elkaar biedt de inwoners van Heukelom, Moergestel en Oisterwijk een digitaal platform waar mensen die hulp zoeken voor hun welzijn en voor hun zorg in contact gebracht worden met aanbieders.

Het digitaal platform is een service van de Dienstencoöperatie. De leden van de coöperatie kunnen via het platform vanuit huis de hulp regelen die ze nodig hebben voor hun zorg en welzijn. Eventueel kan men aan huis tekst en uitleg krijgen. De website is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk opgezet.

De digitale service richt zich op dienstverlening op het vlak van zorg en welzijn, precies de doelstellingen van de Dienstencoöperatie Zorg voor Elkaar. Deze coöperatie is een jaar geleden opgericht en richt zich op de inwoners van Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. De leden kunnen daar terecht voor zorgvragen maar ook voor welzijnshulpvragen. Denk aan boodschappen doen, of een wandelingetje met iemand maken, een bezoekje afleggen, klusjes in huis en onderhoud van de tuin. De samenleving wordt steeds meer aangesproken op zorg voor elkaar en met het platform zijn deze gemeentes hier op ingericht.

Op de website staan allerlei aanbieders van zorg en welzijn. Thuis achter de computer kan een keuze worden gemaakt. De aanbieders zijn er zowel betaalt of als vrijwilliger. De Dienstencoöperatie garandeert de betrouwbaarheid en de deskundigheid van de aanbieders. Wie hierover meer wil weten kan elke week terecht op de zogenaamde ‘Inlooppunten’. De informatiepunten zijn wekelijks geopend. Een afspraak maken is niet nodig. Zie ook de website www.zorgvoorelkaar-oisterwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *