Workshop eHealth in je praktijk

Workshop eHealth in je praktijk

Integratie van eHealth in je zorgproces: Hoe zorg je bij gebruik van eHealth voor meerwaarde voor je cliënt, voor jezelf en de organisatie. Een cursus gericht op integratie van eHealth in de zorg met een focus op empowerment van de cliënt, regie en participatie in de zorg, efficiëntie en behoud van kwaliteit van zorg.

Changinghealthcare biedt de cursus eHealth in je praktijk voor zorgverleners en managers. Accreditatie voor de opleiding is aangevraagd.

 

Inhoud:

Dit is een gevorderde cursus, cursisten hebben de basiscursus gedaan  of hebben voldoende basiskennis over eHealth.

Integratie van eHealth in de zorgpraktijk staat centraal. De cursist werkt een casus uit en maakt hiervoor een blended behandelplan. Het herziene werkproces, de impact op de beroepshouding en de professionele kaders komen hierbij aan bod, evenals juridische aandachtspunten.

Vier weken na de workshop is er een online seminar waarin de praktijkervaringen en vragen van cursisten aan bod komen.

Leerdoelen

Na afloop:

  • Heeft de cursist een keuze voor vormen van eHealth voor zijn praktijk gemaakt.
  • Weet de cursist op welke wijze hij de gekozen eHealth middelen inzet in de behandeling en kan hij invulling geven aan de blended behandeling en de (online) beroepshouding.
  • Kan de cursist invulling geven aan de professionele kwaliteitskaders waaronder juridische kaders en behoud van behandelmotivatie.

Vorm: workshop en een online seminar
Tijdsduur: 4 uur
Toetsing: na afloop maakt de cursist een verwerkingsopdracht.

Data
De workshops worden eens per maand aangeboden en kunnen ook in company georganiseerd worden. Download hier de seminar- en workshopplanning.

Kortingsmogelijkheden

- Bij aanmelding van vijf of meer medewerkers is een staffelkorting mogelijk.
- De cursus maakt onderdeel uit van de masterclass Werken met eHealth in de GGZ. De cursus is los te volgen of als onderdeel van de masterclass.

Product Options

Price: €199,00

Loading Updating cart...
LadenBezig met bijwerken...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *