e-learning Winst met leefstijl

e-learning Winst met leefstijl

Leefstijl en aandacht voor gezonde leefstijl wordt een steeds belangrijker thema. Tegelijk is het veranderen van je leefstijlgewoontes voor veel mensen lastig. Meer bewegen, minder drinken, anders omgaan met stress of werkbelasting, de thema's kennen we, maar hoe begeleid je mensen om op een effectieve manier tot duurzame leefstijlverandering te komen. 

Heb jij in je professie te maken met mensen waarbij een leefstijlverandering nodig is, dan is de module Winst met Leefstijl interessant.

 

Doelgroep
De module is geschikt voor de volgende doelgroepen:

  • professionals in zorg en welzijn;
  • professionals werkzaam in het maatschappelijk vlak;
  • professionals waarbij aandacht voor leefstijl vanuit arbeidsperspectief van belang is.

Kennisniveau en inhoud
De cursus sluit aan op het kennisgebied van de professional. Op het vlak van leefstijl is er geen specifieke voorkennis nodig. De e-learning biedt basiskennis over leefstijl, leefstijlverandering en effectieve methodische aanpak bij leefstijlcoaching. De theorie in de module worden uitgelegd aan de hand van casuïstiek. Er zijn meerdere casussen, die aansluiten bij de verschillende werkdomeinen van de cursisten.

Leerdoelen
Na afloop van deze module heb je het volgende geleerd:

  • Je kent het belang van aandacht voor de leefstijl van mensen in het algemeen en kent de relevantie voor jouw clientèle.
  • Je kent de methodische aanpak en belangrijke elementen daarin om iemand te begeleiden om tot duurzame leefstijlverandering te komen.

Praktisch:
Duur en werkwijze:
De cursus is een online module, die bestaat uit een meerdere hoofdstukken met verwerkingsopdrachten. De cursist kan op ieder moment starten met de e-learning. Na afronding van de e-learning wordt de verwerkingsopdracht en kennistoets gemaakt.

Accreditatie
Accreditatie voor de e-learning module wordt aangevraagd bij:

  • NVvPO
  • ADAP: Diëtisten en oefentherapie Cesar en Mensendieck

Vorm: e-learning, opdracht en kennistoets.
Tijdsduur: 2 uur.
Toetsing: na afloop maakt de cursist een verwerkingsopdracht en een kennistoets.

Price: €59,00

Loading Updating cart...
LadenBezig met bijwerken...