Masterclass Werken met eHealth in de (basis)GGZ

Masterclass Werken met eHealth in de (basis)GGZ

Werken met eHealth vraagt nieuwe vaardigheden, van kennis van de mogelijkheden tot online communicatievaardigheden. In de masterclass Werken met eHealth in de (basis)GGZ komen alle aspecten aan bod die nodig zijn om goed te kunnen werken met eHealth in de dagelijkse praktijk van de psycho-sociale hulpverlening.

Doelgroep
Zorgverleners*, teamleiders, managers, staffunctionarissen.
Onder de term zorgverleners vallen alle behandelende en begeleidende disciplines werkzaam in de psycho-sociale hulpverlening, van basisGGZ tot specialistische GGZ.

Opzet
De masterclass is een online opleiding, die de cursist kan volgen vanuit huis.
De opleiding bestaat uit e-learning modules, online seminars en een workshop van een dagdeel. De cursist neemt voorafgaand aan de seminars de e-learning module door en maakt voorbereidende opdrachten.  In de seminars wordt met de cursusgroep verdiepend ingegaan op de lesstof, gemaakte opdrachten en vragen.
De totale tijdsinvestering van de cursist is ongeveer 16 uur.

Data
De masterclass start in januari. De e-learning modules zijn te volgen vanaf 1 januari 2015. De seminars zijn op ma en woensdagen, aan het eind van de dag.
Download hier de seminar- en workshopplanning.

  • Bij aanmelding en betaling uiterlijk 30 nov 2014, geldt voor de masterclass vroegboekkorting, waardoor u slechts €499,-- betaalt.
  • Kortingsmogelijkheden: Bij aanmelding van vijf of meer medewerkers is een staffelkorting mogelijk. Neem hiervoor contact op of vraag een offerte op.
  • De opleiding kan ook in company gegeven worden, stel uw vraag hier.
Product Options

Price: Vanaf €499,00

Loading Updating cart...
LadenBezig met bijwerken...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *