Webwinkel

Welkom in onze webwinkel. U kunt al onze producten bekijken door door onderstaande lijst heen te scrollen. Bekijk hier het aanbod  per sector:

Gratis webinar Social media-wijsheid

Vraag jij je ook wel eens af of je:

 • Moet Twitteren?
 • Of Facebook helpt om meer cliënten te krijgen?
 • Wat het nut van linkedin is?
 • Welke social media nu weer in zijn?
 • Of jij met je praktijk ook op ‘de social media’ aanwezig moet zijn?

Schrijf je dan gratis nu in voor dit webinar Social media-wijsheid, speciaal voor zorgverleners met een eigen praktijk. Meer informatie

Seminar Twitter, de mogelijkheden in de zorg

Twitter, de mogeljkheden voor de zorg, na afloop weet je hoe je Twitter kunt inzetten in de zorg.

In een online seminar van 1 uur leer je de meerwaarde van Twitter Kennen. In dit seminar staan niet de knoppen maar de mogelijkheden centraal. Na afloop weet je op welke wijze Twitter ingezet wordt in de zorg, om communicatie met de patiënt/cliënt te versterken. Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Seminar Twitter knoppencursus

Twitter knoppencursus: Na afloop weet je hoe je Twitter kunt gebruiken.

In een online seminar van 1 uur leer je de ins- en outs van Twitter Kennen. Je weet hoe je account kunt aanmaken en inrichten, een RT of een citaat kunt sturen, lijsten kunt maken en beheren. Kortom, na afloop heeft Twitter geen geheimen meer voor je.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Seminar Linkedin, de mogelijkheden in de zorg

Linkedin: Na afloop weet je hoe je Linkedin kunt gebruiken in de communicatie met je klanten

In een online seminar van 1 uur leer je de meerwaarde van Linkedin kennen. In dit seminar staan niet de knoppen maar de mogelijkheden centraal. Na afloop weet je op welke wijze Linkedin ingezet wordt in de zorg, om communicatie met de patiënt/cliënt of collega’s te versterken. Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Seminar Linkedin knoppencursus

Linkedin knoppencursus: Na afloop weet je hoe je Linkedin kunt gebruiken.

In een online seminar van 1 uur leer je de ins- en outs van Linkedin kennen. Je weet bijvoorbeeld het verschil tussen een profiel een bedrijfspagine, hoe je deze in kunt richten en hoe je groepen maakt en beheert. Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Seminar Facebook, de mogelijkheden in de zorg

Facebook: Na afloop ken je de mogelijkheden van Facebook in de zorg

In een online seminar van 1 uur leer je de meerwaarde van Facebook kennen. In dit seminar staan niet de knoppen maar de mogelijkheden centraal. Na afloop weet je op welke wijze Facebook ingezet wordt in de zorg, om communicatie met de patiënt/cliënt te versterken.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Seminar Facebook knoppencursus

Facebook knoppencursus: Na afloop weet je hoe je Facebook kunt gebruiken.

In een online seminar van 1 uur leer je de ins- en outs van Facebook kennen. Je weet bijvoorbeeld het verschil tussen een profiel een pagina en weet je hoe je de verschillende mogelijkheden van Facebook kunt bedienen. Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Seminar Monitoring tools social media

Social media inzetten om de communicatie met je cliënten te versterken gaat om informatie zenden en om luisteren en om de reacties en resultaten te monitoren. Er zijn verschillende online instrumenten die je in kunt zetten om dit onderdeel wat makkelijker te maken. Het goed inrichten van monitoring tools helpt bij de doelgericht inzetten van social media en het beheer van verschillende social media kanalen.

In een online seminar van 1 uur leer je de meer over monitoring tools, wat het is, welke er zijn en hoe je dit kunt inrichten.  Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Seminar webcare

Webcare is een term die bij de inzet van social media hoort. Het goed inrichten van webcare helpt bij de doelgericht inzetten van social media. Ook zorg je hiermee voor een efficiente communicatie met je klanten.

In een online seminar van 1 uur leer je de meer over webcare, wat het is en hoe je dit kunt inrichten.  Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Social media voor de huisartspraktijk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van social media voor uw praktijk en wilt u leren hoe de verschillende social media kanalen werken of hoe u deze resultaatgericht kunt ingezetten?

Bent u nog nauwelijks bekend met Social Media en in eerste instantie vooral benieuwd naar de mogelijkheden?
In de opleiding Social Media Introductie leert  u de verschillende social media kennen en hoe deze benut worden door huisartspraktijken en gezondheidscentra.

In de opleiding Social Media Basis gaat u verder dan alleen een introductie. U leert u de verschillende social media goed kennen, van meerwaarde voor de huisartspraktijk tot de werking van alle functies en knoppen.

Wil u de social media voor uw praktijk of gezondheidscentrum wat professioneler oppakken? Zodat het minder tijd kost, beter geintegreerd is in de algemene informatievoorziening en past bij uw praktijkuitstraling?
In de opleiding Social Media Gevorderden leert  u hoe u tot resultaat gerichte implementatie van social media komt.

Wilt u serieus aan de slag komend jaar met Social media, van introductie naar professionele resultaatgerichte inzet? Het abonnement Social media Totaal biedt u 1 jaar toegang tot alledrie de opleidingen, inclusief coachingssessies.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €175,00

Loading Updating cart…

Abonnementen voor de huisartspraktijk

Als u interesse heeft in meerdere eHealth en/of social media onderwerpen, is abonnement waarmee u toegang krijgt tot meerdere combinatiepakketten interessant.

Hieronder vindt u bij  product opties verschillende abonnementen voor eHealth in de huisartspraktijk.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €289,00

Loading Updating cart…

Abonnement eHealth onbeperkt

Bij aanschaf van een eHealth onbeperkt abonnement heeft uw vanaf 1 januari 1 jaar lang toegang tot alle eHealth opleidingsmodules:

 Opleiding eHealth basis: Alle e-learning modules en bijbehorende online seminars

 • Opleiding Apps in de praktjk: 1 e-learningmodule en vier online seminars
 • Opleiding Online communiceren: alle e-learningmodules van online communiceren en de bijbehorende online seminars
 • Toegang tot 6 weblectures: 3 lectures over juridische kaders, 3 lectures over eHealth in de basisGGZ.
 • 1 op maat adviessessie voor uw praktijk

Voor alle e-learningmodules geldt dat u zelf kunt bepalen wanneer u deze doet. Deelname aan de bijbehorende seminars kan na online inschrijving, zodat u ook hier zelf uw moment van deelname bepaalt. De weblectures zijn na de eerste livevertoning op ieder tijdstip te bekijken.

Meer informatie

Price: €785,00

Loading Updating cart…

Jaarabonnement eHealth basis voor de huisartspraktijk

Wilt u ook aan de slag met eHealth of meer weten over de mogelijkheden voor uw praktijk?
Het jaarabonnement eHealth basis in de huisartspraktijk ondersteunt u bij de implementatie.

eConsult, eAfspraak, online informatie en eRecept, basisvormen van eHealth in de huisartsenpraktijk. Implementatie in de patiëntenzorg is meer dan het selecteren van de juiste aanbieder. Implementatie betreft integratie in de praktijkprocessen, kadering van patientvragen en online contactmogelijkheden. Al deze vragen komen aan bod in de 8 e-learningmodules waar  u toegang toe heeft met dit jaarabonnement.

Na afloop heeft de deelnemer voldoende inhoudelijke kennis over eHealth voor de huisartspraktijk en weet hoe hij de eHealth basisvormen voor de huisartspraktijk kan integreren, zodanig dat de huisarts, de assistente en POH hiermee kunnen werken.
De vier basisvormen zijn: online informatie, eEecept, eAfspraak, eConsult en apps. Meer informatie

Product Options

Price: €289,00

Loading Updating cart…

Module eConsult

E-mailcommunicatie of eConsult is een van de vormen van online communicatie in de zorg. In de e-learning module eConsult komen alle aspecten van eConsult aan de orde. U leert meer over de mogelijkheden en de randvoorwaarden en denkt na over de mogelijkheden van eConsult voor uw praktijk.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Juridische kaders bij de inzet van apps in de huisartsenpraktijk

Apps zijn vrij toegankelijk voor iedere privépersoon. Vanwege de laagdrempelige beschikbaarheid van de vele duizenden apps voor de gezondheidszorg zijn er steeds meer patiënten die gebruik maken van één of meerdere apps.  Ook huisartsen zetten vaker apps in.

In dit webinar staat de vraag centraal wat de wet- en regelgeving zegt over het gebruik van apps in de huisartsenpraktijk en hoe dit zich verhoudt tot de patiëntrelatie.   Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Juridisch kaders online patiëntcontact

Online een vraag beantwoorden, het wordt steeds gewoner. eConsult en soms ook beeldconsult wordt door de huisarts of POH(GGZ) gebruikt om online contact te hebben met de patiënt. Het is een nieuwe vorm van contact hebben in het kader van de patiëntrelatie.

In dit webinar staat de vraag centraal welke wettelijke kaders er gelden bij online contact met de patiënt en hoe u hier op een goede manier invulling aan kunt geven.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Juridisch kaders online cliëntcontact

Online een vraag beantwoorden, het wordt steeds gewoner. Allerlei vormen van online contact worden door zorgverlener gebruikt in de behandelrelatie met de cliënt. Het is een nieuwe vorm van contact.

In dit webinar staat de vraag centraal welke wettelijke kaders er gelden bij online contact met de cliënt en hoe u hier op een goede manier invulling aan kunt geven.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module Zelftesten en screeners

Zelftesten en screeners zijn er voor velerlei klachten. In de e-learning module Zelftesten en screeners leert uw de voordelen en aandachtspunten kennen en hoe hier mee om te gaan in uw praktijk.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module Online interventies

Online interventies zijn er voor psychische klachten en fysieke klachten. In de e-learning module online interventies leert uw de voordelen en aandachtspunten kennen en verkent u de mogelijkheden voor uw praktijk.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module Online informatie

De hedendaagse patiënt informeert zich online. In uw spreekkamer merkt u hiervan de gevolgen. In de e-learning module Online informatie komen alle aspecten van online informatie en de geïnformeerde patiënt aan de orde.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module Apps voor de huisartsenpraktijk

Hoe vind u uw weg in alle gezondheidsapp die te gebruiken zijn op de tablet of smartphone. In de e-learning module apps voor de huisarts komen de voordelen en aandachtspunten en de mogelijkheden aan de orde.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Apps in de huisartspraktijk

In deze opleiding staan de mogelijkheden voor de huisartsenpraktijk centraal.

Na afloop heeft de deelnemer inhoudelijke kennis over apps, kent hij de voor- en nadelen, de kwaliteitseisen en de mogelijkheden en weet hij hoe deze middelen in de praktijk te integreren.

Praktische informatie De opleiding bestaat uit 4 online seminars, van ieder 1 uur. De seminars kunt u vanaf uw eigen computer of tablet volgen. Het zijn live seminars, dus er is alle ruimte om uw vragen te stellen.

Doelgroep Huisartsen, praktijk ondersteuners huisartsen, praktijkmanagers

Docenten Bart Timmers en Bart van Pinxteren. Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €349,00

Loading Updating cart…

Online communiceren in de huisartspraktijk

Online communiceren is een belangrijk onderdeel van eHealth. Dit vraagt naast kennis van reguliere communicatiemethodieken online communicatievaardigheden. Welke dat leert u in deze opleiding.

Een opleiding gericht op kennis over de verschillende online communicatiemogelijkheden en vaardigheidsontwikkeling.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €199,00

Loading Updating cart…

Module Inleiding online communicatie

Deze inleidende module gaat in op de mogelijkheden van online communicatie als als onderdeel van de patiëntenzorg. De erschillende vormen van online contact en hun mogelijkheden worden toegelicht.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module Inleiding eHealth

Deze inleidende module gaat in op de achtergrond van eHealth:  Wat is eHealth, is het een hype of serieuze zorg, wat is de achtergrond en wat betekent dit voor de (Basis)GGZ.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module eHealth ontwikkeling

In deze module wordt ingegaan op de ontwikkkeling van eHealth de afgelopen jaren. Wat is de oorsprong en waar gaat het naar toe in de (Basis)GGZ.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module eHealth regie, participatie en transparantie

In deze module wordt ingegaan op de inlvoed van eHealth op de samenwerking tussen zorgprofessional en cliënt. Centraal staat de vraag hoe eHealth regie, participatie en transparantie kan bevorderen?

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module E-mailcommunicatie

E-mailcommunicatie of beveiligd berichtenverkeer is een van de vormen van online communicatie in de zorg. E-mail gebruken we allemaal, echter mailen met cliënten vraagt een methodische aanpak. Door de e-mailmethodiek voorkomt u misverstanden en zorgt u voor behoud van de behandelrelatie en motivatie bij de cliënt.

In deze module leert u de eigenschappen en de methodische stappen van e-mailcommunicatie kennen en oefent u aan de hand van een casus.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module Chatcommunicatie

Chatcommunicatie is een van de vormen van online communicatie in de zorg. Chatten als onderdeel van de behandeling vraagt meer dan alleen vingervlugheid en typesnelheid.

In deze module leert u de eigenschappen en de methodische stappen van chat kennen en oefent u aan de hand van een casus.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Module Beeldcommunicatie

Beeldcommunicatie is de vorm van online communicatie die het meeste op regulier contact lijkt. Toch zijn er aandachtspunten en verschillen. Een methodische aanpak zorgt voor efficiënte inzet van beeldcommunicatie in de patiëntenzorg.

In deze module leert u de eigenschappen en de methodische stappen van beeldcommunicatie kennen en oefent u met de aandachtspunten aan de hand van opdrachten.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €69,00

Loading Updating cart…

Online communiceren in de zorg

Online communiceren is een belangrijk onderdeel van eHealth. Dit vraagt naast kennis van reguliere communicatiemethodieken online communicatievaardigheden. Welke dat leert u in deze opleiding.

Changinghealthcare biedt de opleiding online communiceren voor zorgverleners.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €299,00

Loading Updating cart…

E-learning Online communiceren in de zorg

Online communiceren is een belangrijk onderdeel van eHealth. Dit vraagt naast kennis van reguliere communicatiemethodieken online communicatievaardigheden. Welke dat leert u in deze e-learning.

Changinghealthcare biedt de e-learning online communiceren voor zorgverleners.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €199,00

Loading Updating cart…

Module keuze pakket

Werken met eHealth vraagt nieuwe vaardigheden, van kennis van de mogelijkheden tot online communicatievaardigheden. Om snel vaardig te worden kunt u meerdere modules of webinars naar keuze aanschaffen.

Pakketten:

 • 3 modules/webinars naar keuze, nu €59,- euro per module
 • 5 modules/webinars naar keuze, nu €51,- euro per module
 • 10 modules/webinars naar keuze, nu €46,- euro per module
Product Options

Price: Vanaf €176,00

Loading Updating cart…

Masterclass Werken met eHealth in de (basis)GGZ

Werken met eHealth vraagt nieuwe vaardigheden, van kennis van de mogelijkheden tot online communicatievaardigheden. In de masterclass Werken met eHealth in de (basis)GGZ komen alle aspecten aan bod die nodig zijn om goed te kunnen werken met eHealth in de dagelijkse praktijk van de psycho-sociale hulpverlening.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €499,00

Loading Updating cart…

POH-GGZ: Online behandelen doe je zo!

Online behandeling, een vorm van eHealth, maakt haar opmars in de Basis-GGZ. De 3+ regeling voor de inzet van eHealth door de POH-GGZ biedt kansen om te starten met online behandeling in uw praktijk. De cursus ‘POH-GGZ: Online behandelen doe je zo!’ biedt praktijkondersteuners handvatten om snel en effectief te starten met online behandeling. Meer informatie

Price: €299,00

Loading Updating cart…

Basis cursus eHealth

Werken met eHealth vraagt nieuwe vaardigheden. Meer nog dan de techniek kunnen bedienen is het van belang de kansen en grenzen van eHealth te kennen  en te weten hoe dit te integreren in de zorgverlening.

Changinghealthcare biedt de basiscursus eHealth voor zorgverleners.
Accreditatie wordt aangevraagd.

Meer informatie

Product Options

Price: €139,00

Loading Updating cart…

e-learning eHealth in de (Basis)GGZ

Werken met eHealth vraagt nieuwe vaardigheden. Meer nog dan de techniek kunnen bedienen is het van belang de kansen en grenzen van eHealth te kennen  en te weten hoe dit te integreren in de zorgverlening.

Changinghealthcare biedt de basiscursus eHealth voor zorgverleners.
Accreditatie wordt aangevraagd.

Meer informatie

Product Options

Price: €99,00

Loading Updating cart…

Webinarreeks eHealth in de (Basis)GGZ

eHealth in de basis-ggz biedt veel mogelijkheden. Welke dat komt in deze webinarreeks uitgebreid aan de orde.

Deze webinarreeks is specifiek bedoeld voor zorgprofessionals, werkzaam in de basis-ggz.

Meer informatie

Product Options

Price: €255,00

Loading Updating cart…

e-learning Winst met leefstijl

Leefstijl en aandacht voor gezonde leefstijl wordt een steeds belangrijker thema. Tegelijk is het veranderen van je leefstijlgewoontes voor veel mensen lastig. Meer bewegen, minder drinken, anders omgaan met stress of werkbelasting, de thema’s kennen we, maar hoe begeleid je mensen om op een effectieve manier tot duurzame leefstijlverandering te komen.  Meer informatie

Price: €59,00

Loading Updating cart…

Workshop eHealth in je praktijk

Integratie van eHealth in je zorgproces: Hoe zorg je bij gebruik van eHealth voor meerwaarde voor je cliënt, voor jezelf en de organisatie. Een cursus gericht op integratie van eHealth in de zorg met een focus op empowerment van de cliënt, regie en participatie in de zorg, efficiëntie en behoud van kwaliteit van zorg.

Changinghealthcare biedt de cursus eHealth in je praktijk voor zorgverleners en managers. Accreditatie voor de opleiding is aangevraagd. Meer informatie

Product Options

Price: €199,00

Loading Updating cart…

eHealth Summerschool

eHealth, online behandeling, je kunt er niet meer om heen, als vrijgevestigd therapeut. De zorgverzekeraars dringen steeds meer aan op het gebruik van eHealth, cliënten zoeken steeds meer naar online behandelmogelijkheden. De eHealth Summer School helpt je snel op weg.

Ben je als vrijgevestigd therapeut werkzaam in de GBGGZ en SGGZ?
Denk je na over de mogelijkheden van eHealth, twijfel je nog over de meerwaarde of wil je wel stappen maken hiermee maar weet je niet hoe?

Wil je voor de volgende contracteringsperiode zelf duidelijkheid hebben over de manier waarop jij met eHealth wil werken?

Dan biedt de eHealth Summerschool uitkomst.  Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €269,00

Loading Updating cart…

Sociale media in de zorg, van basis tot resultaat

Basisworkshop Sociale media
Twitterende dokters, spreekuur op Facebook, bloggende cliënten…
Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en raken (ook) de gezondheidszorg.

Wat zijn sociale media? Hoe kun je sociale media inzetten in de zorg? Wat gebeurt er al in Nederland? En: hoe kun je er mee aan de slag gaan, zelf of samen met je collega’s?
Hoe werken de ‘knoppen’ van de verschillende social  media en hoe zetten dit met het juiste resultaat in?

Changing Healthcare biedt drie opleidingen op het vlak social media:

 • Social media Introductiecursus: wat is het en hoe wordt dit gebruikt in de zorg en wat kan ik er mee?
 • Social media Basiscursus: In aanvulling op de introductie ook aandacht voor de werking van de verschillende social media. Kortom, inclusief knoppencursus.
 • Social media Gevorderdencursus: de stap naar professionele aanpak van social media in je werk/organisatie, met meer resultaat.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €175,00

Loading Updating cart…

Workshop eHealth en eigen kracht organiseren

Competente zorgverleners

Eigen kracht organiseren: Hoe eHealth en oa patiëntportalen te gebruiken om participatie en empowerment van de client en zijn systeem te bevorderen:
voor zorgverleners en (inhoudelijk) leidinggevenden.

In deze workshop leert u hoe u op methodische wijze eHealth, onder andere patiëntenportalen, te gebruiken om u cliënten een actieve rol in de begeleiding te geven en de systeembetrokkenen te ondersteunen in het organiseren van hun eigen steun.
De eigen kracht conferentie, maar dan in een modern jasje, dus online.

Meer informatie

Masterclass eHealth en organisatie beleid

eHealth, basis en plus

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor (inhoudelijk) managers, gericht op werken met eHealth in hun afdeling/team. De opleiding bevat naast de beknopte basiscursus eHealth een dagdeel gericht op kwaliteitskaders, monitoring en coaching van personeel bij gebruik van van eHealth.

Na afloop heeft u weet van professionele en kwaliteitskaders voor eHealth en weet u als manager hoe u uw team kunt ondersteunen in het werken met eHealth.

Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt bij vroegboeking en online betaling
(tot 15 maart 2014): € 595,- ex. BTW
Standaardbedrag: € 795,- ex. BTW

Bij aanmelding van vijf of meer medewerkers is een staffelkorting mogelijk.
De lezingenreeks kan ook in company gegeven worden. Vraag naar mogelijkheden via onderstaande button.

Meer informatie

Product Options

Price: Vanaf €595,00

Loading Updating cart…

Internet en sociale media-wijsheid

Competent personeel
In de workshop internet en sociale media-wijsheid voor zorgverleners leert u hoe u cliënten op dit domein te begeleiden.  Meer informatie

Price: €325,00

Loading Updating cart…

Lezing sociale media in de zorgsector

Kennisverspreiding:
Wij geven regelmatig lezingen over sociale media in de zorg. Deze kunnen zowel inleidend als verdiepend zijn.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan :
– Wat is sociale media en hoe zet ik dit in de zorg in
– Sociale media voor communicatie met uw zorgvragers
– Sociale media als profileringsmiddel voor uw zorgorganisatie

Review
Meer informatie

Lezing participatie

Kennisverspreiding:
Wij geven regelmatig lezingen over participatie in de zorg. Deze kunnen zowel inleidend als verdiepend zijn.

Voorbeelden hiervan zijn :
– Participatie, wat betekent dit voor uw als zorgverlener ?
– De impact van participatie op het zorgproces

Meer informatie

Lezing eHealth

Kennisverspreiding:
Wij geven regelmatig lezingen over eHealth. Deze kunnen zowel inspirerend, inleidend als verdiepend zijn. Gericht op een algemeen thema, of specifiek op een onderdeel of een specifieke sector.

In principe is elke lezing op maat, u krijgt dus een maatwerkprijs. Deze is inclusief voorbereiding, exclusief BTW en reiskosten.  Meer informatie

Gratis Quick scan eHealth

“Wat kan eHealth mijn organisatie bieden?” 
“Past dit wel bij mijn zorgaanbod en onze cliënten?”
“En welke ondersteuning hebben mijn medewerkers nodig om met eHealth te kunnen werken?”

Herkent u deze vragen? Wilt u ook zich krijgen op de eHealth vaardigheid van uw medewerkers?

Vraag dan nu de gratis eHealth Quick scan aan, zodat u snel weet welke mogelijkheden dit voor uw doelgroep biedt en hoe uw personeel te ondersteunen bij deze organisatieverandering.

Klik hier om de quick scan aan te vragen.

LadenBezig met bijwerken…