Over Changinghealthcare

Changinghealthcare staat voor resultaat bij zorginnovatie en verbetertrajecten.

Op vernieuwende wijze bijdragen aan innovatie in de zorg, voor eigentijds, flexibel onderwijs: Online als het kan, offline als het nodig is.

Kernwoorden in onze aanpak zijn: deskundig, creatief, doel- en resultaatgericht, innovatief en inspirerend, uit de zorg voor de zorg!

—————————————————————————–

Saskia Timmer
Directeur Changing Healthcare

Van oorsprong zorgverlener, maar met een hart voor innovatie. Sinds 2007 bezig met eHealth, waarin ze al snel de kansen van eHealth voor de zorg zag. Om de potentie van eHealth waar te maken is goede integratie in het zorgproces een voorwaarde. Dit vraagt procesoptimalisatie, verandermanagement, en competentie-ontwikkeling. Met maar een doel: resultaatgerichte inzet van de innovatie in dagelijkse zorgverlening.

Saskia Timmer is zorginnovator en veranderkundige (Master in Management and Innovation) en van origine zorgverlener. Ze heeft 15 jaar gewerkt in verschillende zorgsectoren.

​In haar loopbaan is ze altijd actief geweest met innovatie en verbetering van de zorg en opleiden van zorgverleners. Afgelopen jaren heeft ze vele vernieuwende initiatieven ontwikkeld en begeleid op het gebied van eHealth implementatie en kennisontwikkeling. Voorbeelden zijn de ontwikkeling van Autismezorg2.0 en Diabetes zelf in de hand.

Saskia heeft meerdere publicaties op haar naam staan (o.a. eHealth in de Praktijk en eHealth in de langdurige zorg).