Opleiding online communiceren geaccrediteerd: 9 punten

Online communicatieDe opleiding Online communiceren is geaccrediteerd voor meerdere beroepsgroepen. De opleiding is bedoeld voor iedere hulpverlener , die een vorm van online communicatie gebruikt: Chat-, e-mail- of beeldcommunicatie.

Online contact hebben heeft veel voordelen, maar ook aandachtspunten. De gespreksmethodieken voor de verschillende vormen van online  communicatie helpen om de voordelen te versterken en de risico’s te verminderen. Om dit te leren is gekozen voor een vorm die het leerproces ondersteunt: een online opleiding, die bestaat uit een e-learning en live webinars. De cursist ervaart zo zelf de kracht van online communicatie.

Voor de gehele opleiding zijn 9 accreditatiepunten toegekend door:

  • NIP
  • NVvPO (Nederlandse vereniging voor praktijkondersteuners)
  • VSR (Verpleegkundig Specialisten Register-GGZ)

Voor wie?
Voor therapeuten  werkzaam in de (basis en/of specialistische)GGZ en POH-GGZ. Daarnaast is de opleiding relevant voor vrijgevestigd coaches of maatschappelijke werkers.

Opzet
De opleiding is een online opleiding, die de cursist kan volgen vanuit huis. De opleiding bestaat uit e-learning modules en 4 online seminars. De cursist neemt voorafgaand aan de seminars de e-learning module door en maakt voorbereidende opdrachten.  In de seminars wordt met de cursusgroep verdiepend ingegaan op de lesstof, gemaakte opdrachten en vragen.

De totale tijdsinvestering van de cursist is ongeveer 9 uur.

Meer weten of inschrijven?
Bekijk hier de mogelijkheden.
Bekijk hier de seminarplanning.

Heeft u een vraag? 
Bel of mail ons.
Telefoonnummer: 024- 2403415
Mail: info@changinghealthcare.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *