Nieuw: e-learningmodule Winst met leefstijl

1. BeginslideLeefstijl en aandacht voor gezonde leefstijl wordt een steeds belangrijker thema. Een op de drie Nederlanders krijgt diabetes type 2, zo kopt Nu.nl vandaag. Tegelijk is het veranderen van je leefstijlgewoontes voor veel mensen lastig. Meer bewegen, minder drinken, anders omgaan met stress of werkbelasting, de thema’s kennen we, maar hoe begeleid je mensen om op een effectieve manier tot duurzame leefstijlverandering te komen?

charly_green_logo_sloganHeb jij in je professie te maken met mensen waarbij een leefstijlverandering nodig is, dan is de module Winst met Leefstijl interessant. Changing Healthcare ontwikkelde de module samen met Charly Green, specialist in leefstijlbegeleiding.

Aandacht voor gezonde leefstijl is niet overbodig. Een groot aantal aandoeningen is leefstijlgerelateerd en dankzij onze welvaart worden we steeds ouder. Maar worden we ook gezond ouder? De cijfers in de module geven voldoende stof tot nadenken.

Leuk, dan kennen we het belang, maar weet je iemand kunt begeleiden bij leefstijlveranderingen? Niets is zo moeilijk als je leefstijl aanpassen. Charly Green heeft een specifieke aanpak ontwikkeld voor duurzame leefstijlbegeleiding. De module biedt methodische inzichten en handvatten.

button meer info-aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *