Mijn zw@ngerschap wordt verlengd

mijn zw@ngerschapMijn Zw@ngerschap is een persoonlijke, online omgeving, waar de zwangere de informatie over de gehele zwangerschap op één plek vindt en contact kan hebben met betrokken zorgprofessionals. Nu het onderzoek naar mijn zw@ngerschap is afgerond, hebben de zorgverleners en hun ziekenhuizen die hierbij betrokken waren, besloten MijnZw@ngerschap blijvend aan te bieden. Zowel de zwangeren als de verloskundigen zijn enthousiast en dus gaat MijnZw@ngerschap na de onderzoeksperiode gewoon door.

MijnZwangerschap is een online omgeving, met veel informatie over zwangerschap in het algemeen maar ook je eigen persoonlijke informatie. De omgeving is besloten, alleen de zwangere en betrokken zorgverleners tijdens zwangerschap en/of kraamperiode hebben toegang tot de informatie in de persoonlijke omgeving. Het eigenaarschap van de informatie ligt bij de de zwangere zelf, zij is eigenaar en beheerder van van haar persoonlijke  omgeving in MijnZwangerschap. Deze omgeving bestaat uit een persoonlijk dossier, dagboek, bestandenbibliotheek, interactieve modules en een overlegmogelijkheid met de zorgverleners.

Het grote voordeel van mijn zw@ngerschap is dat de zwangere, haar naasten en haar zorgverleners één team vormen, dat iedereen die betrokken is bij de zwangerschap elkaar kent en de juiste informatie heeft. De online contactmogelijkheid zorgt voor laagdrempelige toegang tot de zorgverleners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *