Fit in je hoofd, online coach

Fit in je hoofd is een combinatie van online coaching en een mobiele app,die samen helpen om beter met stress en tegenslagen om te gaan. Daarnaast biedt een online test de mogelijkheid om je eigen veerkracht te testen. Op basis van de testuitslag krijg je een advies op maat over je stress, je veerkracht. Ook worden oefeningen aangereikt en opdrachten waarmee je je mentale veerkracht kunt versterken.
Als uit de test blijkt dat de veerkracht te laag is, wordt professionele hulpverlening geadviseerd en wordt je doorverwezen.
De eigen online werkplek bevat ook een mogelijkheid om je eigen doelen stellen. De oefeningen en tips motiveren je om te werken aan het behalen van de doelen. Herinneringsmails met tips en op maat advies helpen je om aan de doelen te werken. Tijdens het gehele proces wordt je gevolgd , wat het concept uniek maakt.

Zowel de oefeningen als de test zijn wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien blijkt uit onderzoek dat online zelfhulp werkt. Het platform is voor iedereen toegankelijk én gratis. Naast de website bestaat er nu ook een mobiele app die verbonden is met het persoonlijke profiel van de gebruiker op de website.

Tien zorgvuldig uitgewerkte stappen voor een gezonde geest vormen de rode draad doorheen de Fit in je Hoofd-campagne. Van ‘reken op je vrienden’ over ‘gun jezelf rust’ tot ‘durf nee zeggen’: elke stap bevat informatie en opdrachten om de Vlaming te helpen zich goed in zijn vel te voelen en stevig in het leven te doen staan.

Misschien ook goed voor Nederlanders die hun veerkracht wat willen versterken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *