eHealth uitleenservice bij Pluryn

logoZorgtechnologie, eHealth, ontwikkelingt zich snel. Er zijn steeds meer apparaten en software programma’s op de markt, met vele verschillende mogelijkheden. Hoe weet je nu wat bij jou past? Pluryn startte eind juni 2015 de eHealth Uitleenservice in Nijmegen. Cliënten en zorgprofessionals bij Pluryn kunnen hier gratis uitproberen of een apparaat of app bij hen past.

Pogrammamanager eHealth bij Pluryn Sanneke Langendoen licht toe waarom zij dit initiatief genomen hebben. Zij zien veel technologie waar consumenten baat bij kunnen hebben. Maar dat is vaak niet gratis en soms ook prijzig. Een duur apparaat aanschaffen ‘omdat het je wel leuk lijkt’, dat doe je niet. Mensen willen eerst eerst weten of dit het geld waard is en of je er echt wat aan hebt. Daarom startte Pluryn de uitleenservice.

eHealth is een strategisch speerpunt van Pluryn. Als belangrijkste doel zien zij het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening. De uitleenservice sluit aan bij deze visie.
Cliënten en zorgprofessionals kunnen er apparaten lenen gedurende een vooraf afgesproken tijd lenen. Bevalt het apparaat, dan kan de gebruiker zelf overgaan tot aanschaf.
Bij het lenen gaat het om consumentenproducten, zoals de Jawbone, de GoOV-app, een track- & trace apparaat. Maar ook Paro de Zeehond, de Obli, Scanadu Scout, Abel personeelsalarmering en een elektronische pillendoos. Alle testresultaten gebruikt Pluryn om richting te geven aan verdere eHealth ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *