Co-acting, een nieuwe eHealth aanbieder

co-acting logoCo-acting heeft voor cliënten en psychologen een e-mental-healthprogramma ontwikkeld voor blended eHealth (een mix van face-to-face gesprekken en online hulpverlening): Co-acting genaamd. Co-acting is ontwikkeld door psychologen, die ontevreden waren over het huidige aanbod. Men vond de programma’s te star en dit deed geen recht aan de behoefte van de cliënt. 

Co-acting is van mening dat een andere manier van kijken naar eHealth aan de orde zou moeten zijn. Het moet een gewoon, vanzelfsprekend onderdeel van de behandeling (blended) kunnen zijn met de mogelijkheid maatwerk te bieden aan de cliënt afhankelijk van de vermogens, interesse en ernst van de klachten.

De applicatie blijkt succesvol, psychologen gebruiken dit inmiddels 1,5 jaar. De cliënten bij wie dit is ingezet als aanvulling op de therapie hebben dit ook zo ervaren. 95% maakte gebruik van de aangeboden methodieken en psycho-educatie en/of monitoring van de klachten. Na afsluiting van de behandeling blijft de persoonlijke webomgeving nog toegankelijk. Hierdoor is er winst in het kader van de terugval preventie.

Toepassing van het programma zorgt voor een versnelling en verkorting van de behandeling en een betere inzet voor de behandeling.

Meer informatie? Kijk op www.co-acting.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *