app voor epd registratie

Administratie is voor zorgverleners vaak extra rompslomp. Hoognodig maar wel tijdrovend. Tijd die niet naar patiënt contacten gaat. Voor de huisarts die op pad is en spoedzorg verleent is er nu een applicatie ontwikkeld die de registratie ondersteunt: een app voor EPD registratie, beschikbaar voor Samsung smartphone en tablets.

De app biedt een combinatie van ondersteunende functies. Hij bevat naast een registratiefunctie ook een navigatiesysteem waarmee het vervoer ondersteunt wordt. De app registreert echter alleen de ritten en koppeld deze aan de [FA_Lite id=”1502″] patientendatabase. Dit laatste kan doordat de app, ontwikkeld door PK automatisering, aangesloten is op de applicatie WebHIS Call Manager van Labelsoft, een vaak gebruikt registratiesysteem voor huisartsen.

Ik kan me voorstellen dat huisarten, op het vlak van registratie aanvullende wensen hebben. Denk aan mobiel registreren van het consult, medicatievoorschrift enz. Eerst maar eens de eerste ervaringen afwachten. Bent u een huisarts, die deze app gebruikt? Laat hier weten hoe het bevalt.

2 reacties op “app voor epd registratie

  1. Leuk om te lezen. Ik ben heel benieuwd, heb directie van onze huisartsenpost al eens gewezen op deze mogelijkheid en hoorde net vorige week dat ze een afspraak hebben om het te gaan bekijken. We horen binnenkort of het ook een app voor onze HAP gaat worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *