Changinghealthcare academy

Opleiden is een kritische succesfactor voor succesvolle implementatie van zorginnvoaties, zoals eHealth. Changinghealthcare academy biedt opleidingen gericht op het ontwikkelen van benodigde competenties en leren omgaan met de bijbehorende mentaliteitsverandering, voor verschillende zorgsectoren, van care tot cure, van basis- tot gespecialiseerde zorg.

Goed opgeleid personeel is een bepalende factor voor de kwaliteit van zorg. Dat geldt voor eHealth, zorg die via internet geboden wordt, net zo. Werken met eHealth vraagt nieuwe competenties. De Changing Healthcare academy biedt daarom verschillende opleidingstrajecten.

Onze onderwijsmethode zorgt voor een schaalbaar en flexibel leertraject op maat, met het persoonlijk profiel van de medewerker als uitgangspunt en implementatie als resultaat.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw organisatie:
Zorginstellingen   Vrijgevestigde praktijk

 

 


eHealth in de praktijk van de vrijgevestigd psycholoog

Bekijk het scholingsaanbod voor vrijgevestigd psychologen en doe de gratis proefles.

Quickscan en proeflesV2

 

 

 

 


Bekijk hier de scholingsmogelijkheden voor de huisartsenpraktijk:

kennismaking huisartsenmodules

 

 

Benieuwd naar de eHealth score van uw praktijk?

Doe nu vrijblijvend de Quick scan eHealth voor de huisartsenpraktijk. Klik op de button om u aan te melden. Daarna kunt u direct de Quick scan starten. Na aanmelding heeft u 10 dagen de tijd om de scan te doen. De aanmelding is volledig vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

HA Quick Scan

 

 

 

 


 

Zoekt u een spreker voor een lezing, inspiratiesessie of workshops op het thema eHealth, sociale media, participatie: Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


 

Docenten:

Alle docenten hebben brede ervaring met eHealth en zijn werkzaam (geweest in de sector waarin zij opleidingen verzorgen. Uit de zorg, voor de zorg is daarbij het uitgangspunt. Bekijk hier het docentenoverzicht.


 

Bekijk hier wat klanten over Changing Healthcare zeggen:

Meningen van anderen