Changinghealthcare academy

Opleiden is een kritische succesfactor voor succesvolle implementatie van zorginnvoaties, zoals eHealth. Changinghealthcare academy biedt opleidingen gericht op het ontwikkelen van benodigde competenties en leren omgaan met de bijbehorende mentaliteitsverandering, voor verschillende zorgsectoren, van care tot cure, van basis- tot gespecialiseerde zorg.

Goed opgeleid personeel is bepalend voor de kwaliteit van zorg. Dat geldt voor eHealth, zorg die via internet geboden wordt, net zo. Werken met eHealth vraagt nieuwe competenties. Changing Healthcare academy biedt daarom verschillende opleidingstrajecten.

Onze onderwijsmethode zorgt voor een schaalbaar en flexibel leertraject op maat, met het persoonlijk profiel van de medewerker als uitgangspunt en implementatie als resultaat.

Bekijk hier de mogelijkheden voor uw organisatie:
Zorginstellingen   Vrijgevestigde praktijk

 


 

Zoekt u een spreker voor een lezing, inspiratiesessie of workshops op het thema eHealth, sociale media, participatie: Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


 

Docenten:

Alle docenten hebben brede ervaring met eHealth en zijn werkzaam (geweest in de sector waarin zij opleidingen verzorgen. Uit de zorg, voor de zorg is daarbij het uitgangspunt. Bekijk hier het docentenoverzicht.